dinsdag 14 september 2010

Voorbeelden 'sfeer'

1. Lamp: Deze hanglamp geeft veel sfeer in de verlichting. Met veel licht creeër je veel sfeer in je huis2. Een openhaard in huis, is ook een verlichting. Maar dient het meeste voor de warmte. Vuur geeft veel warmte af, en dat veroorzaakt ook veel sfeer in huis.

3. Een vloerkleed: Een leeg huis geeft niet veel sfeer, daarom is het leuk om een vloerkleed in de woonkamer te leggen, dan is het wat voller.


4. Kleur: Een kleurtje of een leuk printje als behang op de muur is erg sfeervol. Dat is vrolijk, waardoor je je erg thuis kan voelen. Het behang of kleurtje kan je natuurlijk helemaal naar je eigen persoonlijkheid uitkiezen.


5. Kussentjes: Veel kussentjes geven je ook warmte toe. En dan vooral met veel kleur, dat is helemaal trendy.
6. Hoekbank: Een hoekbank is weer eens wat anders, en lijkt het ook wat voller in huis, waardoor het weer wat sfeervoller lijkt.


7. Sfeerlampjes: Deze doen het hem. Deze geven licht en warmte. Precies de kenmerken van sfeer.


8. Op deze afbeelding is een woonkamer te zien met veel licht. Dat hebben ze gedaan met lichte kleuren te gebruiken en allerlei accessoires in dezelfde lichte kleuren te gebruiken. Een goede combinatie voor sfeer in huis te brengen.

9. Voetenbankje: 's Avonds lekker tv kijken op de bank, leg je voeten dan maar eens lekker op het voetenbankje om te rusten. Dat geeft een warm gevoel.10. Stoel: Deze stoel is strak en heeft een warm kleurtje. Maar omdat het van een zacht stofje is, dan geeft het toch weer iets landelijks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten